Om viruphuset

Viruphuset er bygget af generationers sammenbragte klodser. Her vil mange finde deres nye bedste ven for livet. Her vil nogen finde kærligheden og dele deres første kys. Her vil folk lære at springe, at flyve og at feste. Her  vil der blive dystet og danset, kastet og krammet, smilet og sunget. Her vil Hjortshøjs beboere kravle på klodserne, få udsigt til verden og blive klar til at  erobre livet. Hjortshøj har fået et nyt mødested, og her glæder vi os til at se netop dig.

-Mikkel Ottow

Viruphuset er Hjortshøjs multihus og rummer plads til både idræt, kultur og musik.

 

Huset er blevet til i samarbejde med Aarhus Kommune og Hjortshøj, hvor lokalsamfundet i fællesskab har sikret finansieringen til Viruphuset gennem indsamlinger, støtteevents og frivillige initiativer. Huset er således bygget og drevet af byens frivillige kræfter og lyst til at sætte ting i gang til glæde for byens borgere i alle aldre.

 

Den formelle ejer af Viruphuset er Fonden Multihus Hjortshøj, hvis medlemmer alle bidrager ind i arbejdet med huset på frivillig basis.

 

Viruphuset har med sine 2.500 kvadratmeter og to etager plads til både idræt, kunst og kultur, musik og koncerter, fitness, café og foreningsliv.

 

Husets store hal rummer en spring- og trampolinafdeling samt faciliteter til flere forskellige sportsgrene. Hallen benyttes også af Virupskolen i idrætstimerne, og mange af skolens børn har deres daglige gang i huset.

Giv din støtte til Viruphuset

Ønsker du at støtte Viruphuset kan du blive medlem af støtteforeningen eller købe en folkeaktie i huset. Hver aktionær får sin egen klods, som hænger på den store folkeskinne, som snor sig rundt gennem huset.

 

Du kan melde dig ind på hjemmesiden for Fonden Multihus Hjortshøj, hvor du også kan købe folkeaktier og se aktuelle indsamlinger til husets inventar.