Frivillige

Frivillig i viruphuset

Kom og vær med

Viruphuset er et enestående fællesskab, hvor vi løfter i flok. Lige nu søger vi bl.a. nye til fondsbestyrelsen. Læs mere i afsnittet nedenfor.

Videre med viruphuset -
nye fondsmedlemmer søges

Viruphuset er på 2 år gået fra at være et færdigbygget multihus, hvor der før lå en parkeringsplads – til at være stedet hvor Hjortshøj dyrker sport sammen, hører koncerter, spiser, går i fitness, ser teater og er frivillige sammen. En ramme om gode oplevelser. Vi er kommet langt med at gøre drømmene for byens hus til virkelighed. Og vi er slet ikke færdige – vi skal videre. 

Vi søger nu nye medlemmer til bestyrelsen i fonden bag Viruphuset, så hvis du gerne vil indgå i et meningsfuldt fællesskab om at styrke Viruphuset som hele Hjortshøjs samlingspunkt, har du chancen nu.

Hvad er fonden for noget?

Fonden bag Viruphuset har formelt til opgave at sikre drift og udvikling og på den måde få husets økonomi til at løbe rundt. Fonden er organiseret med en bestyrelse, som gennem en årrække har løftet en kæmpe opgave med byggeriet og ibrugtagningen af huset.

Fondsbestyrelsen løser i fællesskab en række meget forskelligartede opgaver. Det er fonden, som organiserer brugen af huset og skaber indtægter gennem udlejning af hal og sale, fitnesscentret og sponsorater.

Fonden er arbejdsgiver for Viruphusets daglige leder, Bitten Lehmann Poulsen, og de øvrige ansatte i huset. Det er også fondsbestyrelsen, som sammen med Støtteforeningen er kontaktpunkt for forpagteren af Café V,  fitnessgruppen og Virupskolen.

Bliv del af et meningsfuldt fællesskab

Som medlem af fondsbestyrelsen indgår du i et arbejdsfællesskab, hvor I gør en konkret forskel for rigtig mange i Hjortshøj. Vi søger 2-3 nye bestyrelsesmedlemmer, som vil være med til at bringe Viruphuset til næste niveau.

Du kan komme med mange forskellige kompetencer og erfaringer, og vi er især på udkig efter dig som er:

  • visionær og har ideer til hvordan huset kan bruges til mere og af flere
  • kontaktskabende til brugerne og de frivillige i huset
  • interesseret i den økonomiske side af Viruphuset
  • optimistisk, ser muligheder og er god til at samarbejde med andre

Den nuværende fondsbestyrelse udgøres af en flok lokale ildsjæle fra Hjortshøj (og en enkelt fra Egå), og du kommer til at indgå i et rart og sjovt arbejdsfællesskab. Du får mulighed for at præge retningen af Viruphuset, du får indblik i hvordan man driver et multihus, du kommer i dialog med en masse brugere af huset – og så får du både gode oplevelser, gratis medlemskab af fitnesscentret og blomme i madeira oveni hatten. What’s not to like?

Hør mere og giv lyd hvis du er interesseret

Hvis du gerne vil vide mere om bestyrelsesarbejdet, kan du få information på forskellig vis:

  • Kom til fredagsbar i Café V den 5. april fra kl. 16-18
  • Kontakt formand for Støtteforeningen: Sine Løkke Madsen: Sine.loekke.madsen@gmail.com / mobil 20896191
  • Kontakt supporter til fondsbestyrelsen: Ida Rasmussen: ida@zober.dk / mobil 51393727

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.