Fitness

På første sal, med udsigt over boldbanerne

Viruphusets fitnesscenter

På første sal, med udsigt over boldbanerne, ligger Viruphusets fitnesscenter med alt i moderne maskiner og et crossfit område. Fitnesscentret er for alle og du sætter selv sværhedsgraden for din træning.

 

Du skal være medlem af Viruphusets fitnesscenter for at benytte vores faciliteter.

Fitnesscentrets åbningstider

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte husets daglige leder, Bitten Lehmann-Poulsen på  bitten@viruphuset.dk.

Bliv medlem

Du kan oprette dig som medlem og se priser, medlemsbetingelser mv. på Halbooking
Armbånd udleveres mandag kl. 15.30-16.30, tirsdag kl. 18-20 og torsdag kl. 16-18. Derfor vil det være en god ide at lade dit abonnement begynde, så det passer med afhentning.

Når du bliver medlem, får du et personligt armbånd, som er en elektronisk nøgle, der giver adgang til fitnesslokalet i åbningstiden. Du kan træne, når det passer dig. Men du må ikke tage gæster med ind, som ikke er medlem. Så skynd dig at overtale din nabo eller bedste ven til at blive medlem, så I kan følges ad. Minimum aldersgrænse er 15 år.

 

Hvis nøglen ikke virker skal den måske opdateres, det gør du ved at holde nøglen på en lille box ude foran indgangen, så blinker den grøn, er der stadig problemer, så kontakt kontoret.

Når du opretter et medlemskab vil abonnementet automatisk blive tillagt de resterende dage af den pågældende måned + et opstartsgebyr på kr. 149.


Vedr. opsigelse af abonnement: Ønsker man at opsige dit abonnement, så skal man logge på sin brugerprofil på viruphuset.halbooking.dk. Bemærk at jf. medlemsbetingelserne er opsigelsesvarslet lb. md. + 1 md. Det er ikke muligt at sætte det i bero, hvorfor man skal tilmelde dig igen, når man ønsker medlemskabet genoptaget. Gør man det indenfor 60 dage fra dit abonnement udløb, slipper man for at betale nyt oprettelsesgebyr. Her er det vigtigt at man beholder sit armbånd. Send os gerne en besked, når du tilmelder dig igen, så kan vi nemt genaktivere armbåndet.