Koncert med Kajsa Vala

Oplev Kajsa Vala i sit rette element, med sit tæt sammenspillede 6-mand/kvinde-orkester, når hun på en eksklusiv albumturné præsenterer sit album “When Are We Out of The Woods?” fra februar 2022.

Albummet har været to år undervejs, og indeholder blandt andet de roste radio-singler ”One Drop” og ”Regrets”, samt duetten ”Other People” med Silas Bjerregaard. De nye sange kombineres med sange fra bagkataloget.

Kajsa Vala har slået sig fast på den danske musikscene, som en af de få der mestrer Americana-genren. En genre der ellers sjældent lykkes for andre end amerikanerne selv.

Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Vala også på de skandinaviske rødder, men hun har boet og arbejdet som sangskriver i Nashville. Kombinationen af det skandinaviske og amerikanske er rødderne i Kajsas helt egen Americana / Scandinavia-lyd.
Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en guitarist, der virkelig mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.

Dette er en siddende koncert.

LINE UP
Kajsa ValaZachariae // vokal, guitar
Astrid Steen Noringriis // harmonium, perc., vokal
Nis Nørgaard Hybel // guitar, vokal
Anders Thorborg // trommer
Kristian Hybel // bas

Billetlink: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/8sfaqlt74t

Date

okt 29 2022
Expired!

Time

20:00
Category